Главно меню
Вашата количка

SMOK Vape Pen 22 Kit

SMOK Vape Pen 22 Kit
SMOK Vape Pen 22 Kit
SMOK Vape Pen 22 Kit
SMOK Vape Pen 22 Kit
SMOK Vape Pen 22 Kit
45.00лв.
Без данък: 37.50лв.
 • Stock: In Stock
 • Model: SMOK Vape Pen 22 Kit
 • Weight: 90.00g
 • SKU: 1124001200036

Възможни варианти

SMOK Vape Pen 22 Kit

Vape Pen 22 Light Edition е усъвършенствана версия на Vape Pen 22. Както името подсказва, в новата версия имате вградени LED светлини. Когато използвате устройството в основата на глава ще свети LED индикацията, ще можете да променяте цвета на светлините, благодарение на цветните силиконови уплътнения в комплекта. Този вейп е от типа всичко в едно, което му позволява да бъде с компактен размер. С диаметър от 22мм и капацитет на батерията от 1650mAh, този вейп ще ви осигури страхотни количество пара и несравним аромат. Всички части на Vape Pen 22 Light Edition – могат се отделят една от друга и лесно да бъдат почистени.

 

Пакетът включва

 

Конфигурация и параметри

 

Разглобяем за по-голямо удобство

Всички части от вейпа могат да бъдат отделени една от друга, за да може лесно да ги почистете.

 

Един бутон за всичко

 

Вградена 1650 mAh батерия

 

Интелегентен LED индикатор

 

Изпарителна глава тип Mesh

Сравнена с традиционната изпарителна глава, Mesh разполага с доста по-голяма нагреваема площ, която се нагрява равномерно, което предразполага за по-добро изпаряване и по-добър вкус на течността.

 

Изпарителна глава тип Strip

Нов тип глава от страна на Smok, която е направена изцяло от кантал. Тази глава има огромна загряваща площ, което подпомага по бързо изпаряване на течността. Този тип глава е с удължен живот на действие, тъй като се намалява натрупването на нагар. Тази глава ще ви докара изключително плътен вкус на течността, което пък ще ви докара страхотно преживяване.

 

Въздухопроводи

Разполагате с два срещуположно разположени въздухопровода в горната част на батерията.

 

Множество защити

 

Горно пълнене

 

Съвети За Безпроблемното И Приятно Използване На Този Продукт

 • Този вейп е оптимизиран да бъде използван само на директна инхалация (DL – Direct Lung), тип наргиле. Това означва да всмуквате изпаренията направо в белите дробове, без да се оставяте парата да се задържи в устата ви.Ако се опитвате да го използвате като обикновена цигара (MTL – Mouth to lung), то вероятността да протече и/или да не ви задоволява е много голяма;
 • Силно препоръчително е да използвате течности с по-високо съдържание на растителен глицерин VG;
 • За да избегнете неприятен вкус, мирис на изгоряло или дращене на гърлото, винаги накапвайте няколко капки течност върху памука/ватата на изпарителната глава, когато я използвате за първи път. Важно е също, след като напълните картомайзера с течност, да изчакате поне 5-10мин преди да започнете да изпарявате. Имайте предвид, че течностите с високо съдържание на глицерин (VG) се абсорбират по-бавно.
 • Спазвайте посочените на всеки изпарител параметри, зададени от производителя. Нагласяйте вашето устройство ( ако има такава опция) съгласно посочения диапазон на изпарителя.
 • Задължително правете отстояние минимум 10сек между 2 всумквания;
 • Подменяйте редовно изпарителните глави.
 • Не използвайте вейпа, ако картомайзера е без течност.

 

Гаранция: 3 месеца

В гаранцията на продукта не влиза естественото износване на капацитета на батерията, както и неправилната употреба на консумативите (изпарителни глави) или неправилното зареждане на батерията.

Mods
Battery capacity1650mAh
Battery TypeВградена
Coil Resistance0.1-2.5 ома
E-liquid Capacity2 мл
Thread Type510
Wattage60W

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.